Tradiční Cyrilometodějská oslava ve Vlaštovičkách se povedla

11.07.2017 - Ve středu 5. července se ve Vlaštovičkách uskutečnila tradiční Cyrilometodějská oslava, kterou spolu s obcí Vlaštovičky pořádal Dům pro zrakově postižené. Oslava byla zahájena v kapli domu mší svatou, kterou celebroval otec Petr Kříbek. Pak následovala komentovaná prohlídka celého zařízení včetně chráněných dílen.

Ve středu 5. července se ve Vlaštovičkách uskutečnila tradiční Cyrilometodějská oslava, kterou spolu s obcí Vlaštovičky pořádal Dům pro zrakově postižené. Oslava byla zahájena v kapli domu mší svatou, kterou celebroval otec Petr Kříbek. Pak následovala komentovaná prohlídka celého zařízení včetně chráněných dílen.

Další program pak pokračoval na blízkém hřišti ve Vlaštovičkách, kde mimo jiné zazpívala i  jedna z obyvatelek domu paní Iveta Dunková. Program pak pokračoval až do pozních nočních hodin.

Letošních oslav využila k návštěvě Vlaštoviček také řada jeho bývalých obyvatel, kteří již dříve prošli pobytem v domě.