Tříkráloví koledníci řádili v aquaparku

22.10.2019 - Přesně 107 malých i velkých koledníků dorazilo v pátek 18. října večer do Aquaparku v Kravařích. Koupání zdarma pro ně bylo připraveno jako další z mnoha odměn za jejich pomoc v letošní Tříkrálové sbírce. V Charitě Opava přitom již intenzivně probíhají přípravy na Tříkrálovou sbírku 2020, která odstartuje hned počátkem ledna příštího roku.

V letošní Tříkrálové sbírce se při lednovém koledování vybralo 2.326.492 korun. Tyto peníze již slouží nemocným seniorům a pacientům v terminálním stádiu, kterým Charita Opava pomáhá v domácím prostředí, ale také umožňují zaměstnávat lidi, kteří jsou znevýhodněni vinou různých handicapů. Těžký osud pomáhají zmírnit také osobám s mentálním a duševním onemocněním či osobám s mentálním a zrakovým postižením.

Lidí, kteří potřebují pomoc, je ovšem stále mnoho. I proto již v Charitě Opava běží naplno přípravy na Tříkrálovou sbírku 2020. A je jisté, že při ní opět můžeme spoléhat na pomoc mnoha koledníků, kteří si přišli užít koupání v kravařském aquaparku.

Děkujeme partnerům