Trio MAKABARA zazpívá ve Vlaštovičkách

15.06.2015 - V rámci festivalu Dny umění na Moravě 2015 se v sobotu 27. června představí v kapli Domu sv. Cyrila a Metoděje vokální trio MAKABARA, které zazpívá hebrejské a židovské písně...
Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých ČR, oblastní pobočka Opava za finančního přispění Statutárního města Opavy srdečně zve v rámci festivalu Dny umění nevidomých na Moravě 2015 na koncert „Hebrejské a židovské písně“ vokálního tria MAKABARA https://www.youtube.com/watch?v=JZM0P2IyUgw.
 
Trio MAKABARA vzniklo v roce 2004 na konzervatoři Jana Deyla a tvoří jej absolventky Marie Vostatková, Kateřina Uličná a Barbora Janová. Trio se zabývá interpretací hebrejských písní a zároveň se v jeho repertoáru objevují písně skladatelů 20. století, písně lidového charakteru, spirituály i písně populární.
 
Koncert se uskuteční v sobotu 27. června 2015 v 15 hodin v kapli charitního Domu sv. Cyrila a Metoděje pro zrakově postižené v Opavě – Vlaštovičkách.
 
Vstupenky v ceně 50,- Kč si můžete zakoupit před zahájením koncertu před kaplí v Domě sv. Cyrila a Metoděje. Výtěžek bude použit na podporu kulturních aktivit nevidomých. Záštitu nad festivalem převzal senátor Phdr. Milan Pešák.

Děkujeme partnerům