Únorový Domovník přináši ohlédnutí za Tříkrálovou sbírkou i pohledy do budoucna

01.02.2018 - Minulý měsíc žila Charita Opava Tříkrálovou sbírkou, o jejímž průběhu i výsledku se můžete dočíst v novém Domovníku. Díváme se ale také dopředu – najdete zde informace o chystané premiéře krátkého filmu o Charitě Opava, blížící se jubilejní vernisáži fotosoutěže Můj svět, nebo varování před novým trikem „šmejdů“.

Minulý měsíc žila Charita Opava Tříkrálovou sbírkou, o jejímž průběhu i rekordním výsledku se můžete dočíst také v novém Domovníku, kde kromě výsledků po jednotlivých obcích najdete také delší povídání o velbloudici Šimi, která se stala hvězdou opavského Tříkrálového průvodu.

Minulý měsíc žila Charita Opava Tříkrálovou sbírkou, o jejímž průběhu i rekordním výsledku se můžete dočíst také v novém Domovníku, kde kromě výsledků po jednotlivých obcích najdete také delší povídání o velbloudici Šemi, která se stala hvězdou opavského Tříkrálového průvodu. V únorovém Domovníku se už také díváme dopředu – najdete zde například informace o chystané premiéře krátkého filmu o Charitě Opava, blížící se jubilejní vernisáži fotosoutěže Můj svět, ale také varování charitní Občanské poradny před novým trikem „šmejdů“, kterým se na Opavsku daří klamavým způsobem ožebračovat seniory.

Domovník 2/2018

Děkujeme partnerům