Užijte si prázdniny v Neškole!

01.08.2011 - Také na srpen přichystalo mateřské centrum Charity Opava Neškola hodně aktivit a výletů pro děti. Prázdniny nemusí prožívat doma, ale mohou si je užít v Neškole...
Pokud nechcete, aby se vaše děti po zbytek prázdnin nudily doma nebo je potřebujete jen na chvíli pohlídat, můžete je přihlásit do charitního mateřského centra Neškola, které na srpen nabízí spoustu aktivit.
 
„Děti zde mohou pobývat denně od 8 do 12 hodin a po domluvě i mimo provozní dobu. Vše záleží na domluvě. Cena za hodinu hlídání je dvacet korun a dětem stačí pouze přezůvky, svačinka a pití, v případě kojenců a batolat je třeba přibalit i plínky,“ uvádí vedoucí Neškoly Svatava Bláhová. Pro děti je zde na každý den připraven zajímavý program. Kromě toho se ve čtvrtek 11. srpna v 10 hodin uskuteční v Neškole divadelní představení. Spolek Rarášek zahraje pohádku Čertíkovy lumpačinky.
 
Na středy jsou pak naplánovány výlety. Hned 10. srpna se pojede na exkurzi do Domu sv. Cyrila a Metoděje pro nevidomé ve Vlaštovičkách, kde se děti mohou vykoupat v krytém bazénu a shlédnou ukázku cvičení vodících psů. V případě pěkného počasí je naplánováno opékání. Další týden 17. srpna je v plánu prohlídka zámku v Raduni, kde bude právě probíhat výstava panenek, 24. srpna pojedou děti do Orlovny ve Stěbořicích, kde si rovněž zajezdí na koníkovi a budou krmit labutě. Poslední srpnovou středu 31. 8. se uskuteční výlet do Mini ZOO v Jaktaři a návštěva Chráněných dílen sv. Josefa v Charitě Opava, kde se šijí hračky a děti se seznámí s prací v keramické dílně.
 
Neškola sídlí na Masarykově ulici v Opavě (v budově fary kostela sv. Ducha) a veškeré informace běžnému provozu a výše uvedeným akcím sdělí vedoucí střediska Svatava Bláhová, tel. 733 676 707.
 
 
 

Děkujeme partnerům