V Mravenečku už mají svou červenou dodávku

24.03.2015 - Klienti i zaměstnanci stacionáře Mraveneček mají velkou radost. Jejich ukradená a posléze nalezená červená dodávka je již zpátky z opravny...

V Mravenečku se všechno vrací do těch správných kolejí. V úterý 24. března se klientům vrátilo jejich ukradené a šťastně nalezené auto z opravy ve firmě AUTO Heller. Vozidlo je jako nové.

Do stacionáře klienty ještě přepravilo náhradní vozidlo VW Caddy, které na dobu opravy firma AUTO Heller Mravenečku zdarma zapůjčila, odpoledne je již vezla domů jejich červená dodávka VW Transporter. „Moc děkujeme, máme radost my zaměstnanci i klienti, kteří už se od minulého týdne ptali, kdy se jim jejich auto vrátí. Pracovníci, zvláště ti, kteří jezdí s klienty oceňují, že jim ubude námaha s přenášením klientů s kombinovanými vadami. Speciální sedačka jim skutečně šetří síly,“ uvedla vedoucí stacionáře Mraveneček Jana Konopková. Připomeňme, že vozidlo ukradl v polovině února mladík z Kravař, který s ním dojel až do Pardubic, kde mu došly pohonné hmoty. Po reportáži, odvysílané TV NOVA, se ozval pán z Pardubic, který si odstaveného auta všiml. Tak už po týdnu byla dodávka, byť trochu pochroumaná, na světě a mohla zamířit rovnou do opravny firmy AUTO Heller. Děkujeme!

Děkujeme partnerům