V září máte šanci si pořídit ve slevě krásné tácky z charitních dílen

12.09.2024 - Dvacetiprocentní slevu na keramické tácky všech rozměrů nabídne v září „Akce na tento měsíc…“, během které Chráněné dílny Charity Opava přicházejí každý měsíc se zákaznicky atraktivními slevami na různé druhy svého zboží.

Originální tácky jsou zdobeny nejrůznějšími motivy květů, andělů, srdíček a dalšími rozmanitými vzory. „Ve slevě si můžete pořídit nejen samostatné tácky všech rozměrů, ale také ty tácky, které jsou svázány do dárkových sad,“ upřesňuje vedoucí marketingu chráněných dílen Ludmila Slaninová.

Výrobky ve slevové akci i všechny další nabízí chráněné dílny ve svém internetovém obchodě www.kramekprotebe.cz, kde se na ně můžete také podívat, ale i v kamenných prodejnách. Ty najdete obchůdku v supermarketu Terno v Opavě–Jaktaři a v prodejně v Obchodním centru Breda & Weinstein v prvním poschodí naproti pošty. Kromě toho své zboží dílny nabízejí také v prodejním skladu v zelených montovaných kontejnerech přímo před dílnami na ulici Přemyslovců 37, tedy na konci Jaktaře směrem na Stěbořice. V charitních chráněných dílnách nacházejí práci lidé s různými handicapy, kteří by na otevřeném trhu práce s největší pravděpodobnosti nenašli uplatnění.