Vánoční kuchařka z Mravenečku

19.12.2014 - Velmi originálním způsobem se rozhodli pojmout poděkování rodičům ke konci letošního roku zaměstnanci Denního stacionáře pro děti a mládež s kombinovanými vadami Mraveneček. Spolu se svými klienty pro ně napsali a vytiskli originální kuchařku.

Velmi originálním způsobem se rozhodli pojmout poděkování rodičům ke konci letošního roku zaměstnanci Denního stacionáře pro děti a mládež s kombinovanými vadami Mraveneček. Spolu se svými klienty pro ně napsali a vytiskli originální kuchařku.

„Naše kuchařka vznikla z velkého nadšení a celoroční práce uživatelů a pracovníků stacionáře Mraveneček, najdete zde recepty, podle kterých jsme společně pekli a chystali různé pokrmy. Víme, že se nejedná o kulinářské veledílo, ale jedná se o veledílo Vašich dětí, o které jsme se s Vámi chtěli podělit,“ píše se v úvodu kuchařky, kterou si můžete prohlédnout v přiloženém souboru pdf.

Celý stacionář Mraveneček by také rád poděkoval za krásné hudební vystoupení na vánočním posezení, které zpříjemnilo setkání pracovníků, klientů i jejich rodin. „Poděkování patří slečnám Alžbětě Hanušové, Kláře Cihlářové a Barboře Mludkové, které se dokázaly společně domluvit a najít si čas a zahrály i zazpívaly pásmo vánočních koled a písní. Moc děkujeme, bylo to fajn,“ vzkazuje vedoucí Mravenečku Jana Konopková.

Děkujeme partnerům