Veselá keramická zvířátka z chráněných dílen jsou v říjnu levnější

09.10.2023 - Každá z nich je originál. Keramické figurky koček, pejsků, sov a dalších zvířátek z Chráněných dílen Charity Opava ozdobí každou zahradní výsadbu, vstup do domu či interiér. Celý říjen si je budete moci pořídit s dvacetiprocentní slevou.

Chráněné dílny Charity Opava nabízejí v rámci takzvané „Akce na tento měsíc…“ každý měsíc zákaznicky atraktivní slevy na různé druhy svého zboží. Nyní tedy přišla řada na takzvaná veselá zvířátka. Vkusné keramické dekorace, které potěší děti i dospělé, jsou k dispozici v různých průměrech či velikostech.

Chráněné dílny Charity Opava zaměstnávají výhradně lidi s různými handicapy. Jejich výrobky nabízejí jak ve svém internetovém obchodě www.obchod.chdcho.cz, tak i v několika kamenných obchodech v Opavě. Najdete je naproti kinu Mír na Kolářské ulici, v obchůdku v supermarketu Terno v Opavě–Jaktaři a v prodejně v Obchodním centru Breda & Weinstein v prvním poschodí naproti poště. Kromě toho své zboží dílny nabízejí také v prodejním skladu ve zřetelně označených zelených montovaných kontejnerech přímo před dílnami na ulici Přemyslovců 37, tedy na konci Jaktaře směrem na Stěbořice.

Děkujeme partnerům