Vlaštovičky hostily kolegy z Diecézní Charity ostravsko-opavské

27.03.2018 - Na čtyřicet pracovníků Diecézní Charity ostravsko-opavské jsme v pondělí 26. března hostili v rámci duchovní obnovy v Domě sv. Cyrila a Metoděje pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách u Opavy.

Program duchovní obnovy sestavil a vedl prezident DCHOO P. Jan Larisch a kromě duchovního slova byla pro zaměstnance připravena také mše svatá, prohlídka Domu sv. Cyrila a Metoděje pro zrakově postižené a Chráněné dílny Vlaštovičky. Návštěvníci rovněž shlédli prezentaci o Charitě Opava, kterou pro ně připravil ředitel Jan Hanuš.

“Věřím, že během tohoto pestrého dne se podařilo všem zaměstnancům Diecézní Charity ostravsko-opavské načerpat potřebnou sílu pro další fungování v sociálních službách,“ dodává za hostitele vedoucí Vlaštoviček Zuzana Janků.