Vlaštovičky na návštěvě „Caritasky“ v Olomouci

16.12.2014 - Na návštěvu do CARITAS – Vyšší odborné školy sociální Olomouc se vypravili ve čtvrtek 11. prosince klienti i pracovníci Domu sv. Cyrila a Metoděje pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách.

Na návštěvu do CARITAS – Vyšší odborné školy sociální Olomouc se vypravili ve čtvrtek 11. prosince klienti i pracovníci Domu sv. Cyrila a Metoděje pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách.

Obyvatelé domu přijali pozvání školy, s níž ve Vlaštovičkách již dlouhá léta spolupracují, protože její studenti zde pravidelně v zimním i letním semestru pomáhají týdenními stážemi s péčí o klienty. „V Olomouci jsme byli velmi vřele přijati, v doprovodu zástupkyně ředitele Mgr. Jany Synkové, dalších vyučujících i studentů jsme si prohlédli zázemí školy a na nádvoří školy i velmi zajímavou Sochu příběhů,“ vrací se k výletu vedoucí Vlaštoviček Petra Hrbáčová. Všichni si pak prohlédli krásné olomoucké vánoční trhy. „Tato návštěva určitě nebyla poslední, už v příštím roce se do VOŠs-Caritas Olomouc rádi podíváme znovu,“ uzavírá Petra Hrbáčová.

Děkujeme partnerům