Výročí Chráněného a podporované bydlení pro duševně nemocné v ohlasech médií

02.11.2017 - Výročí dvaceti let Chráněného a podporované bydlení pro duševně nemocné zaregistrovala řada médií. Pokud Vám některé články či televizní nebo rozhlasové reportáže unikly, můžete se k nim vrátit v tomto přehledu.

Výročí dvaceti let Chráněného a podporované bydlení pro duševně nemocné zaregistrovala řada médií. Pokud Vám některé články či televizní nebo rozhlasové reportáže unikly, můžete se k nim vrátit v tomto přehledu.

Reportáž Martina Žuchy přinesly ve čtvrtek 26. října Noeviny. Najdete ji na tomto odkazu, začíná v čase 8.12 minut:

http://www.tvnoe.cz/video/14404

Ve středu 1. listopadu pak reportáž o Chráněném a podporovaném bydlení přineslo vysílání Opavského expresu televize Polar. Na níže uvedeném odkazu začíná jako úvodní zpráva hned v čase 0.33 minut.

https://polar.cz/porady/opavsky-expres/opavsky-expres-01-11-2017-16-44

Reportáž o Chráněném a podporovaném bydlení pro duševně nemocné i s pozvánkou na koncert skupiny NADĚJE odvysílal také Český rozhlas. Reportáž RADIOŽURNÁLU, jejímž autorem je Martin Knitl, začíná následujícím úvodem: "Je to už 20 let, co otevřela opavská charita ve své době neobvyklý dům. Jako první ve městě v něm nabídla útočiště pacientům, kteří byli propuštění z psychiatrické nemocnice a neměli kam jít. A nejen jim. Takzvané chráněné bydlení se postupně stalo velmi vyhledávanou pomocí." Poslechnout si ji můžete ve formátu Mp3: 

Děkujeme partnerům