Výstava MŮJ SVĚT nabídne fotografie se sociální tématikou

11.03.2015 - Slavnostní vernisáž výstavy oceněných fotografií 7. ročníku celonárodní fotografické soutěže MŮJ SVĚT, kterou pořádá Charita Opava pro zaměstnance Charit České republiky, jejich dobrovolníky a klienty, máte možnost navštívit v pondělí 23. března.

Slavnostní vernisáž výstavy oceněných fotografií 7. ročníku celonárodní fotografické soutěže MŮJ SVĚT, kterou pořádá Charita Opava pro zaměstnance Charit České republiky, jejich dobrovolníky a klienty, máte možnost navštívit v pondělí 23. března.

Záštitu nad touto soutěží převzal významný fotograf prof. Jindřich Štreit, který je dodnes vedoucím odborné komise, vybírající vítězné snímky. Letošní 7. ročník fotosoutěže probíhá již potřetí ve spolupráci s firmou ASEKOL. K tradičním kategoriím „Portrét“ a „Život kolem nás“ díky této spolupráci přibyla nová kategorie „Jak to vidím já“, určená klientům Charit. Na vernisáži, která proběhne 23. března 2015 v 17 hodin v Historické výstavní budově Slezského zemského muzea v Opavě, vystoupí Kvarteto ZUŠ V. Kálika a vítězové všech tří kategorií si převezmou ocenění z rukou poroty. Ve Slezském zemském muzeu bude výstava hostovat do 5. dubna a hned poté se přesune do galérie Obchodního centra Silesia na Těšínské ulici, kde setrvá do konce měsíce. Poté budou vítězné fotografie se sociální tématikou putovat tak jako každý rok po městech celé České republiky.

Vstup na vernisáž i výstavu je díky péči Slezského zemského muzea v Opavě zdarma.

Děkujeme partnerům