Výstava výrobků z Charity Opava spojená s prodejem

07.11.2014 - S předstihem a proto bez stresu můžete nakoupit hezké vánoční dárky na akci, kterou chystá na pátek 14. listopadu Charita Opava. Své výrobky představí a zároveň nabídnou k prodeji klienti opavské Charity, kteří se musí vyrovnávat s různými handicapy - například nevidomí, sluchově či mentálně postižení. Na výrobcích byste ovšem jejich postižení nepoznali.

V Charitním mateřském centru v 1. poschodí Minoritského kláštera na Masarykově třídě v Opavě budou od 9 do 12 hodin ke koupi různé výrobky z keramiky, šité hračky i oblečení, pletené košíky, vánoční přání a mnoho dalšího.

Klienti zde budou po celou dobu prodeje výrobků také předvádět jejich výrobu a k vidění tak bude práce s keramickou hlínou, na pletacím rámu a podobně. Koupí vkusných dárků získáte hned dvakrát - kromě pěkného výrobku si odnesete i pocit, že jste svým nákupm pomohli potřebným.