Výtvarné dílny v Neškole

29.02.2012 - Mateřské centrum Charity Opava připravilo velikonoční dílny a další bohatý program. Přijďte si něco vyrobit a také se pobavit...
Velikonoční dílny v Neškole
 
Každý březnový pátek budou v charitním mateřském centru Neškola probíhat Velikonoční výtvarné dílny, a to vždy od 8 do 12 hodin.
 
2. března: zdobení vázičky perličkami
9. března: výroba velikonočních dekorací
16. března: madeirová vajíčka
23. března: zdobení polystyrénových vajíček technikou patchwork
30. března: vazby z živých květin
 
Platí se pouze za materiál, který bude připraven na místě. Akce je určena pro maminky, babičky, tety, tatínky i celé rodiny. Můžete vzít sebou děti, buď vám budou pomáhat, nebo si mohou hrát v herně. Neškola sídlí v budově Minoritského kláštera na Masarykově 39 v Opavě (vchod z fary kostela sv. Ducha). Více informací na tel.: 733 676 707
 
 
JARNÍ   PRÁZDNINY
 
V době jarních prázdniny ve dnech od 8. do 9. března (vždy od 8 do 12 hodin) zve Neškola všechny školáky. Budou se vytvářet velkoformátové mozaikové obrazy z papírových sáčků od čajů. Obrazy poté poslouží jako dekorace v Neškole.
Vítány budou i děti mladšího školního věku!
 
 
Velikonoční dílna v Kravařích
 
Mateřské centrum Charity Opava Neškola pořádá v Kravařích už tradiční Velikonoční dílnu, a to v sobotu 31. března od 14 do 18 hodin. Vstup dobrovolný, platí se pouze za použitý materiál. Akce se koná ve farním sále v Kravařích, občerstvení je zajištěno.
Návštěvníci budou plést košíky nebo pomlázky z pedigu, vyrábět velikonoční vazby, madeirová vajíčka, velikonoční dekorace z papíru, budou zdobit vejce technikou patchwork a zdobit perníky.
 
 
 

Děkujeme partnerům