Zaměstnanci z Vlaštoviček navštívili příznivkyni domu v Novém Jičíně

29.10.2015 - V pátek 23. října navštívili dva zaměstnanci Domu pro zrakově postižené zařízení Paprsek, kde nyní pobývá paní Marie Dostálková. Paní Dostálková je velkou příznivkyní domu ve Vlaštovičkách, a i když je již dlouho důchodkyní, přispívá i nadále domu ve Vlaštovičkách jako dárce.
V pátek 23. října navštívili dva zaměstnanci Domu pro zrakově postižené zařízení Paprsek, kde nyní pobývá paní Marie Dostálková. Paní Dostálková je velkou příznivkyní domu ve Vlaštovičkách, a i když je již dlouho důchodkyní, přispívá i nadále domu ve Vlaštovičkách jako dárce. 

Paní Dostálkové současný zdravotní stav bohužel neumožňuje cestovat a tak, i když by ráda Vlaštovičky navštívila, není to nyní bohužel možné. O to více je ráda, když za ní do Nového Jičína přijede někdo ze zaměstnanců Domu sv. Cyrila a Metoděje. „Na navštěvu z Vlaštoviček se vždycky moc ráda těším a ráda si poslechnu, co nového se v domě ve Vlaštovičkách od poslední návštěvy událo,“ dodává vitální paní Dostálková.
 
„Paní Dostálkové jsme předali dárek z dílny ve Vlaštovičkách a pár dalších drobností a moc pěkně jsme si spolu popovídali,“ prozradila sociální pracovnice domu Zuzana Janků. 

Děkujeme partnerům