Zbigniew Czendlik se vrací do Opavy

22.10.2015 - Lanškrounský děkan Zbigniew Czendlik se takřka na den přesně po roce vrací do Opavy na besedu s občany. Akci, která se uskuteční ve středu 4. listopadu, pořádá opět Charita Opava a proběhne stejně jako loni v kině Mír. A nejen to – Zibiho, jak zní přezdívka populárního kněze a moderátora, opět doprovodí finalista soutěže Česko Slovensko má talent Pavel Helan.

Lanškrounský děkan Zbigniew Czendlik se takřka na den přesně po roce vrací do Opavy na besedu s občany. Akci, která se uskuteční ve středu 4. listopadu, pořádá opět Charita Opava a proběhne stejně jako loni v kině Mír. A nejen to – Zibiho, jak zní přezdívka populárního kněze a moderátora, opět doprovodí finalista soutěže Česko Slovensko má talent Pavel Helan.

Zbigniewa Czendlika a jeho hosta si vyžádali diváci, kteří se s nimi setkali v Opavě v listopadu 2014. Czendlik měl tehdy krom jiného podepisovat svou novou knihu „Postel, hospoda a kostel,“, podle níž se opavská akce jmenovala. „Je mi líto, ale knihu jsem nestačil napsat,“ řekl tehdy divákům, „tak alespoň budu mít důvod se sem po roce vrátit.“ Na návštěvníky tak čeká také překvapení – přiveze Zbigniew Czendlik na akci, která má název „...a ještě jednou Postel, hospoda a kostel“, knihu letos?

Benefiční setkání začíná v 17 hodin, symbolické vstupné 50 korun bude určeno Mateřskému centru NEŠKOLA, které provozuje právě Charita Opava. Akce probíhá v rámci oslav „Rok 2015 s neziskovkou roku“.

Děkujeme partnerům