Život se vrací k normálu, nejvyšší čas, abyste uspořádali výstavu MŮJ SVĚT!

13.05.2020 - Pandemií ochromený ekonomický i společenský život se v České republice začíná pomalu vracet k normálu. Možná je čas, abyste ve Vašem městě uspořádali výstavu vítězných fotografií 12. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT, kterou vyhlašuje Charita Opava pod patronací prof. Jindřicha Štreita. Zapůjčíme Vám je zdarma.

Premiérovou výstavu vítězných snímků 12. ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT v Historické výstavní budově Slezského zemského muzea v Opavě bohužel v půli přerušila koronavirová karanténa. Na dva měsíce se tak ocitly ve skladu také všechny fotografie, které by za normálních okolností ihned po ukončení opavské výstavy zamířily do dalšího města. Výstavy předchozích ročníků fotografií, jejichž autoři jsou zaměstnanci, klienti a dobrovolníci Charit celé České republiky, již byly k vidění v Ostravě, Praze, Brně, Olomouci, Žďáru nad Sázavou a mnoha a mnoha dalších městech.

Na prázdninový termín si již celou výstavu zamluvili tak jako loni na zámku v Raduni, další termíny jsou ovšem výjimečně stále volné, Pokud byste tedy měli zájem výstavu uspořádat také ve Vašem městě, pište na mail mludek@charitaopava.cz, rádi Vám ji bezplatně zapůjčíme. Přeprava fotografií na lehkém pěnovém materiálu i instalace je velmi jednoduchá.

Děkujeme partnerům