Zrakově handicapovaní na degustaci vína

01.09.2014 - Ve středu 27. srpna navštívili obyvatelé Domu pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách spolu s doprovodem z řad zaměstnanců Zámecké vinařství Bzenec. Vinařství Bzenec je dlouhodobým partnerem Domu sv. Cyrila a Metoděje a pan ředitel Svoboda se tentokrát rozhodl pozvat zrakově hendicapované obyvatele z Vlaštoviček přímo k nim na prohlídku vinařství.
Ve středu 27. srpna navštívili obyvatelé Domu pro zrakově postižené ve Vlaštovičkách spolu s doprovodem z řad zaměstnanců Zámecké vinařství Bzenec. Vinařství Bzenec je dlouhodobým partnerem Domu sv. Cyrila a Metoděje a pan ředitel Svoboda se tentokrát rozhodl pozvat zrakově handicapované obyvatele z Vlaštoviček přímo k nim na prohlídku vinařství.
 
Prohlídku v závodě vedl přímo pan ředitel, který podrobně vylíčil historii závodu a také výrobu vína od sklizně až po konečný produkt. Trpělivě odpovídal na všechny otázky a návštěvníci z Vlaštoviček se mohli projít nekonečnými chodbami sklepů v Bzenci.
 
Finálem prohlídky byla degustace vzorků několika vín. Vinařství Bzenec nakonec věnovalo každému navštěvníkovi z Vlaštoviček láhev jejich kvalitního vína.

Děkujeme partnerům