Zveme děti i dospělé na olympijské Sluníčkové odpoledne!

16.06.2016 - Na Rio de Janeiro se v pátek 24. června změní areál charitního domu sv. Josefa v Jaktaři. Tradiční Sluníčkové odpoledne, oslava začátku prázdnin pro děti i dospělé, se letos ponese v duchu olympijských her.

Na Rio de Janeiro se v pátek 24. června změní areál charitního domu sv. Josefa v Jaktaři. Tradiční Sluníčkové odpoledne, oslava začátku prázdnin pro děti i dospělé, se letos ponese v duchu olympijských her.

Inspirací k olympijskému stylu Sluníčkového odpoledne byly samozřejmě nadcházející Letní olympijské hry v Rio de Janeiru. „Pro děti jsou připraveny různé disciplíny, například mořský rybolov, olympijský kurz, olympijské vyrábění, střelba z vodní pistole a mnoho a mnoho dalšího,“ upřesňuje koordinátorka akce Marie Gilíková. Kromě toho nebudou děti ochuzeny ani o další atrakce, na které jsou již zvyklé – opět je čeká promítání filmů v kině OKO, jízda na poníkovi, malování na obličej, skákací hrad a loutkové divadlo Vladimíra Břichnáče s pohádkou O kmotřičce duze a černokněžníkovi. Svá vystoupení předvedou děti z Mateřské školy v Jaktaři, klienti sociálně terapeutické dílny RADOST a nepřekonatelné břišní tanečnice Malé Šeherezády. Hrát bude živá muzika a připraveno bude také občerstvení – pivo, nealkoholické nápoje, opékané párky a domácí pečené moučníky. Pouťovou atmosféru doplní prodej výrobků Chráněných dílen sv. Josefa, Chráněné dílny Vlaštovičky, Neškoly a Radosti. „Srdečně zveme děti i jejich rodiče nebo prarodiče, příbuzné, známé i jejich přátele. Těšíme se na vás,“ vzkazuje všem Marie Gilíková.

Olympijské disciplíny ovládnou areál charitního domu sv. Josefa v Opavě – Jaktaři na ulici Přemyslovců 26 v pátek 24. června od 14 hodin, vstup a všechny atrakce jsou pro děti tak jako každý rok zdarma.

Děkujeme partnerům