Zveme maminky na burzu dětského oblečení

07.03.2016 - Další z tradičních burz dětského oblečení pořádá v březnu v Opavě Mateřské centrum Charity Opava Neškola. Maminky mohou prodat vše, z čeho již jejich dítko odrostlo, a nakoupit nové, mnohdy atraktivní oblečky za zlomek původní ceny.

O burzu je takový zájem, že všechna prodejní místa jsou již dávno dopředu rezervovaná. „Burza probíhá v klidu, o děti je postaráno v herně. Protože hodně lidí přichází s dětskými kočárky, ráda bych podotkla, že o ně nemusí mít strach. Jsou hlídány našimi dobrovolnicemi,“ říká vedoucí Neškoly Svatava Bláhová.

Ještě jedinou burzu za posledních pět let nevynechala paní Andrea. „Máme šestiletého kluka a pětiletou holčičku. Některé věci vynosí po sobě, ale pravidelně chodím nakupovat na burzu, vždy tady něco pěkného koupím, a co je důležité nijak tím nenarušuji rodinný rozpočet, protože tady se dá skutečně nakoupit za hubičku. Oblečení je opravdu pěkné a čisté, téměř jako nenošené. Ještě se s ním dá nadělat spousta parády.“

Burza dětského oblečení se uskuteční v pátek 18. března od 8 do 12 hodin v 1. patře minoritského kláštera na Masarykově třídě v Opavě. Hlídání dětí v herně je zajištěno a připraveno bude také malé pohoštění.